De Wadden in Friesland

. 22 oktober 2020 . 0 Comments

Bezoek de Wadden! De Wadden is een van de mooiste gebieden van Friesland. Het is dan ook niet voor niks dat het gebied op de lijst van UNESCO werelderfgoed staat. Met de prachtige eilanden waar je lekker kunt fietsen, wandelen, en lekker eten. Neem hier eens een kijkje voor goede tips over de wadden. Mocht je een plek in Friesland zoeken waaruit je bijvoorbeeld naar de wadden kut varen is deze gezellige familiecamping met eigen haven in Koudum een geweldige optie. Stel dat je niet wil varen maar wel op een leuke plek wild verblijven voor een uitstap naar de wadden is een andere leuke optie deze camping in een prachtig natuurgebied bij Earnewoude. Vanuit beide locaties kun je gemakkelijk een leuke excursie naar de Wadden doen om bijvoorbeeld een zeehondentocht te doen, of te gaan wadlopen. Voor meer tips en informatie over de rest van Friesland, neem hier even een kijkje.

Category: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *