Friesland tijdens Skûtsjesilen

. 22 oktober 2020 . 0 Comments

Kom naar Friesland tijdens het Skûtsjesilen! Het Skûtsjesilen  is een zeilwedstrijd die al sinds de 19e eeuw gehouden wordt in Friesland. De wedstrijd wordt gehouden met 14 boten (Skûtsjes) uit verschillende Friese steden. De race gaat langs verschillende Friese dorpen en steden zoals: Earnewoude en Sneek. Het is een evenement dat jaarlijks terugkomt en altijd veel belangstelling trekt voor jong en oud. Mocht je zelf een keer een bezoek willen brengen aan de race dan is bijvoorbeeld deze leuke camping in een prachtig natuurgebied bij Earnewoude een goede optie, of deze gezellige familiecamping met eigen haven in Koudum. Bij de laatstgenoemde is het zelfs mogelijk om een eigen Skûtsje te huren! Bijvoorbeeld erg leuk als bedrijfsuitje.

Category: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *