Dieren in Friesland

. 23 oktober 2020 . 0 Comments
In Friesland zijn er heel veel verschillende soorten dieren, Uiteraard denkt men natuurlijk snel aan koeien en andere boerderijdieren. Er zijn nog veel meer dieren zoals prachtige vogels, zeehonden en meer. Een leuk dagje uit in Friesland kan een vaartocht op de Wadden zijn. Voor goede tips over de wadden neem hier even een kijkje. Mocht je toch meer op zoek zijn naar een uitje op het vaste land is dat ook een absolute aanrader. Met de mooie natuurgebieden en meren zijn er veel verschillende dieren te zien. Mocht u op zoek zijn naar een leuke plaats om te verblijven in Friesland dan is deze gezellige familiecamping met haven in Koudum een mooie optie, of bijvoorbeeld deze camping in een prachtig natuurgebied bij Earnewoude. Voor meer tips en leuke dingen in Friesland neem hier even een kijkje.

Category: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *